Boka tryggt med Trupayers

Nu är det dags för ungdomarna att uppleva världen igen och där du som förälder kan känna dig trygg

Nu är det dags för ungdomarna att uppleva världen igen och där du som förälder kan känna dig trygg. När du bokar en resa med Trupayers slipper du oron för inställda avgångar och flygbolag som går i konkurs eller krångel för att få pengarna tillbaka. Med Trupayers kan din ungdom resa och studera först. Betala när du vet att planet lyfter, landar på destinationen eller när det passar dig bäst.

Trygghet på riktigt

På Trupayers tycker vi inte att man ska betala för resor innan man får chansen att uppleva dem. När du bokar din resa med Trupayers kan du välja när du vill betala den – före, under eller efter avresa. Utan extra kostnad och upp till sex månader efter bokning. Det innebär att du inte riskerar dina pengar om oförutsedda händelser inträffar, som att resan blir inställd eller om du skulle behöva avboka den.

Försäkring för hela familjen

När du bokar med Trupayers ingår reseförsäkring som hjälper dig vid oförutsedda händelser, som att bagaget eller planet blir försenat. Det ingår även skydd om flygbolaget eller researrangören skulle gå i konkurs. Allt för att du och ditt barn ska få en så trygg och bra upplevelse som möjligt.

1. Ansök om att bli en Trupayer genom att legitimera dig via BankID

2. Följ instruktionerna och använd Trupayers när du betalar din resa

3. Logga in på Mina Sidor på trupayers.com och hantera din resa

4. Betala din resa när planet lyfter, landar eller när det passar dig

Fyll i din e-post för att få mer information

Bli en Trupayer direkt

Ett e-post meddelande har nu skickats till dig med mer information.

"Hur sent inpå avfärd behöver jag betala?" Den frågan har varit viktigast för oss när vi bokade kommande resa. Nu känns det tryggt att inte stå för den ekonomiska risken om något skulle hända.

Resenär Västkusten

"Villkoren har varit avgörande för att ens våga boka nästa stora familjeresa. Tryggheten är att veta att vi först betalar när vi är på väg, och slippa ligga ute med 75 000 kr i en osäker tid."

Resenär Göteborg

  • Upp till 6 månaders betalningstid utan kostnader
  • Alla reseutgifter på en faktura
  • Konkursskydd
  • Ersättning vid försening
  • Evenemangskydd
  • Möjlighet till delbetalning

Om Trupayers

Trupayers AB är ett svensk företag med säte i Göteborg. I samarbete med Collector Bank skapar vi frihet och trygghet före, under och efter din drömresa. Vi tycker inte du ska behöva betala din resa i förväg. Det står vi för.

Har du frågor, kontakta oss gärna

info@trupayers.com

075-75 75 800

Tillbaka till STS

Copyrights 2024 Trupayers AB Alla rättigheter förbehållna